Dierenartsen Heerenveen 0513 - 62 42 32

De praktijk

De praktijk

De praktijk

Dierenartsen Heerenveen ligt centraal gelegen in Friesland aan de Roerdomplaan in Heerenveen. Dat u bij Dierenartsen Heerenveen aan het juiste adres bent voor de diergeneeskundige zorg van uw gezelschapsdier en landbouwhuisdier blijkt uit de jaren lange samenwerking met onze klanten. In onze praktijk hebben wij de beschikking over geavanceerde apparatuur, zoals:

Een dentaal röntgenfoto apparaat, waarmee foto’s van het gebit gemaakt kunnen worden
Een digitaal röntgenfoto apparaat
Een echo (onder andere voor dracht onderzoek)
Apparatuur om bloedanalyse uit te voeren

Hierdoor kunnen we bij Dierenartsen Heerenveen in korte tijd meerdere onderzoeken doen, zodat u snel een volledige uitslag kunt verwachten. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende operaties. Onze operatiekamer is voorzien van een modern gasnarcoseapparaat met bewaking van alle nodige levensfuncties, zoals hart, longfunctie en lichaamstemperatuur.

Daarnaast beschikken wij in onze praktijk over goed uitgeruste behandelkamers, apparatuur om gebitsbehandelingen uit te voeren voor hond, kat en konijn en een laboratorium waar wij bloed-, urine- en huidmonsters onderzoeken.

Partners extern

Onze praktijk heeft een dienstregeling met onderstaande praktijken. De diensten zijn diersoortspecifiek, wat wil zeggen dat voor de huisdieren een andere dierenartsdienst heeft dan voor het vee. Bij een spoedgeval kunt u gewoon ons praktijknummer 0513 - 62 42 32 bellen. U wordt dan via een keuzemenu doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.